Milá Bellano,
opravdu jste mi svým článkem kápla do noty. Zrovna to totiž taky řeším.
Máme desetiměsíčního chlapečka Ondřeje a brzy bychom mu chtěli pořídit sestřičku nebo brášku.Alespoň o tom s manželem často vtipkujeme.
Při mé poslední kontrole na gynekologii, při řešení nové antikoncepce, však došlo náhle na lámání chleba. Brát pilule, či nebrat pilule - otěhotnět, či neotěhotnět. A náhle mi hlavou proběhlo téměř vše o čem píšete ve svém článku. Raději jsem si vzala time out.
Následovalo období přemýšlení a plánování. Sepisování plusů a mínusů do další pětiletky:)A jelikož jsem fakt perfekcionistka, tak tady je můj plán :
- otěhotnět 28.11.2006, tak abych si porodila na své třicetiny a odpoutala tak pozornost od svého pokročilého věku a případně se i vyhnula oslavě
- do 28.11.2006 zhubnout tři kila, co mi zbyly z předchozího těhotenství a pak nejlíp dalších sedm, tak abych mohla zase dvacet přibrat
- v srpnu 2006 se po dlouhodobém půstu mírně opít na svatbě kamarádky a zapamatovat si ten pocit pro další měsíce abstinace
- do 28.11.2006 žít zdravě, vysadit antikocepci, zobat kyselinu listovou a vybec fyzicky i psychicky se na "to" připravovat
- pokud se zadaří, tak (po zkušenostech z minulého děsivého porodu) už v sedmém měsíci si nechat preventivně zavést epidurál!!!
Vážně - myslím si, že tentokrát si to asi víc užiju a že to bude bezva. A dost možná, že za rok či dva budeme takhle řešit třetí. Tak držím palce a dejte vědět, jak u vás. Markéta
Předchozí