Danielo, to je ono :o) Proto jsem svoji reakci na Míšin příspěvěk napsala tak, jak jsem napsala. Jestli jsem sezdaná nebo nesezdaná nemá žádný vliv na to, jsem jsem už "opravdu dospělá" :o) A popravdě řečeno, nevěřím ani na větší či menší nezávislost. Pokud s někým žiju, tak už nejsem tak nezávislá, jako když jsem byla sama (musím brát ohled i na jiné). To je stejné, ať žiju s manželem, druhem nebo sama s dítětem. A zrovna tak i finanční neávislost. Pokud Míša dokáže být finančně nazávislá na svém příteli jako družka, proč by jako manželka na něm automaticky měla být závislá?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.