Zaráží mne, že se tady píše, že jsou "vědecky vyvrácené názory, že kojenec vnímá bolest méně než dospělý". Já totiž vůbec nechápu, jak si páni vědátoři mohli myslet, že miminko necítí bolest! Každému soudnému člověku se zdravým selským rozumem přece musí být jasné, že všechno živé bolest cítí a maličké děti tím spíš - ty naopak mají práh bolestivosti nižší než dospělý a menší bolest vnímají intenzivněji. Až mi přechází mráz po zádech, když si uvědomím, že dětem v inkubátorech se různé hadičky, kanyly a dýchadla dávala bez místního znecitlivění a dokonce i operace se na nich kdysi prováděly zaživa... Ještě že ta doba už je pryč.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.