| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Bolest u kojence

Katko, no to je horor! Já si taky myslela, že tyto praktiky patří někdy do minulého století. Když jsem byla letos se synkem na plastice předkožky, tak jsem se děsila, že mu to budou dělat ambulantně, kdysi se to tak provádělo - prý je to šmik šmik a hotovo. Při té představě se mi podlamovaly kolena a byla jsem připravena si narkozu prosadit i zaplatit. Naštěstí mi lékařka řekla, že se to provádí pod celkovou narkózou, sice je to zákrok maličký, ale velmi bolestivý a děti z toho mívají traumata. Dcerka před 2 lety byla na nosních mandlích a taky - jen dostala na zákrok masku a bylo to, takže si nic nepamatuje. Ale mám v rodině 2 případ, kdy si dotyční na oba zákroky živě pamatují a taky byli v té době velmi malí. Fakt nechápu, jak může být dneska ještě někde přístup k dětem - hupsnout a držet.... brrrrr, je mi z toho až zle :-((.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.