Jo, letos jsem byla se synem na chrurgii kvůli předkožce, nešla přetáhnout. Předtím jsem lékařce říkala, že ho to moc bolí, že chci, aby dostal něco na znecitlivění. Všechno odkývala a že se "jen" podívá. Se sestrou na něj lehly a sprostě mu ji přetáhly. To bylo normální znásilnění. Samozřejmě strašně brečel. A já jsem byla v takovém šoku z jejich jednání, že jsem se nezmohla ani na slovo:-( Ach jo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.