Moje máma má naštěstí lepší přístup - dnes se to dělá všechno jinak. Třeba ji něco překvapilo - autosedačka i pro novorozence, ale nechala si to vysvětlit. Mít obě babičky radící, to bych se cvokla!:-)
Ale prdíky se vyhání pořád stejně!:-)) Řeči o rozmazlování mi lezou krkem, tuhle tchýně říkala, že ji rozmazlíme, když ji po jídle chováme - nevím ale, jak jinak by si odříhnutí představovala! Že bychom jí třeba opřeli někde v koutě:-).
Lucinku chováme a krmíme, kdykoliv si řekne a už sklízíme první úspěch - vydrží i 15 minut spokojená sama s hračkami! A první noční kojení je po šesti hodinách, pak po třech! Přes den stále po dvou, ale co - vždyť nemám na práci nic jiného!:-)
Jsem moc ráda, že moje máma nám jako dětem dávala najíst, když jsme měli hlad! Jen mi závidí, že můžu nakojit kdekoliv (stačí vyšší patník:-)), to se za ní nevedlo. Kdybych se s tou mojí slečnou měla omezovat dle kojení, nedostaneme se z domu!
A to jste slyšeli -teplá plenka na bříško roztahuju vzduch uvnitř a miminko to bolí zaražený větřík ještě více (tchýně).
Eva
Předchozí