Jako muž nemohu posoudit fyzickou a hlavně psychickou bolest ženy při takovémto prožitku, ale pociťuji hořkost nad chováním ošetřujícího lékaře. Nikdo nemá právo chovat se tak bezcitně a nelidsky! Neznám kliniku, o které se zmiňujete, ani pana Texla, ale to není problém jednoho lékaře, takovýchto lékařů a lékařek je spousta. Já osobně mám nemocnou maminku, byla nedavno již na třetí ženské operaci.
Udivil mě různý přístup lékařů v různých nemocnicích.
Písecká nemocnice je hodnocena jako druhá nejlepší v ČR, ale přístup lékařů je úděsný, nejenže se k ní chovali sprostě, ale dokonce tvrdili, že si bolesti vymýšlí.
Proto jsme se vydali do nemocnice v Táboře, tato nemocnice patří vybavením k mnohem nižšímu hodnocení než věhlasná Písecká, ale to se netýká přístupu zdravotníků. Maminka byla po několika vyšetřeních do týdne přijata k operaci. Po operaci jí bylo řečeno, že kdyby zůstala doma, nejspíš by mohla i umřít!
A to dostala od Písecké gynekoložky (nebudu jmenovat) po mnoha vyšetřeních potvrzení o tom, že je zdravá!
Měla protrženou cistu velikosti velkého vejcete, jež krvácela do břicha! Ale toho si nejspíš lékaři v Písku nevšimli, vždyť chybovat je lidské!
Bohužel je takových chyb v Písku hodně, jen lékaři je mezi sebou ututlají.
Mám pár přátel přímo z nemocnice, jež mi chyby přímo potvrdili.
Je těžké najít nemocnici a lékaře, u nichž budete mít důvěru, že se o vás skutečně dobře postarají.
Přeji vám všem to štěstí mít. =o)
Předchozí