Lauro,Lauro...koukám, že velkou barierou je pro tebe pochopit ten článek v češtině....takže radím : nech si ho nejprve přeložit do slovenštiny a možná pochopíš, jak to Bell myslela. Článek je pěkně napsaný, souhlasím ze začátku s Katkou...Bell si umí udělat srandu ze sebe a o to v tom životě jde. S takovou otázkou se jistě potýká spousta maminek /mít nebo nemít další dítě/ akorát některá to přizná a jiná /"třeba" jako ty / se schovává za perfektní matku a tokových myšlenek se bojí, ale jistě je má a to přeci tu ženu nedělá horší matkou...Bell přece nic nezatracuje : zkrátka má jistý styl humoru, kterému nerozumíš. Já mám tři děti, nelituji toho, ale podobné myšlenky jsem měla při druhém i třetím dítěti....květa
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.