Na bezinky a jejich šťávu jsem bohužel alergická (už jsem si jednou prodělala pěkné osipky po celém těle), ale jinak vařím šťávy a marmelády uplně ze všeho co je. Džem kupovaný v supermarketu, byť sebeznačkovější a sebedražší, nikoho v naší rodině neuctí. Zato domácí jahodová nebo višňová marmeláda ... a navíc mně to baví (někdo tvrdí, že jsem úchylná, ale vy mne jistě pochopíte, že?) Zdar všem domácím bylinkářům!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.