Ahoj
Nečetla jsem příspěvky, takže se omlouvam, pokud už někdo psal něco podobného jako já.
Pavlíno, je to drsný a napsalas to opravdu výstižně – jedna moje kamarádka má obdobnou zkušenost
- taky ji odvezla sanitka z běžné prohlídky (17. 12., termín měla 5.3.) – měla jen pár drobáků, díky nimž zavolala z nemocničního automatu kamarádům (je svobodná matka), aby jí přivezli aspoň základní hygienický potřeby, omluvili ji ve škole a v zaměstnání apod.
- taky jí řekli, že diazepam je běžnej postup a taky ho dávala do šuplíku
- taky měla věčně hlad a nemocniční stravu nepovažuje za vhodnou pro těhotný
- taky rozkvetla při jediný návštěvě doma a pak si vymejšlela např. že má vyrážku a musí na kožní, aby mohla aspoň na chvíli na vzduch
- na konci února jí vysadili prášky na udržení těhotenství a řekli jí, že do druhého dne porodí – když neporodila ještě čtvrtej den (jak to, když oni to musí vědět?), porod jí (jestli se nepletu, tak ve 38. týdnu) vyvolali, ačkoli veškerá vyšetření miminka byla v pořádku a nebyli schopni jí vysvětlit důvod (možná tak přidat diazepam)
- dítě putovalo do inkubátoru, druhej den při kojení zástava dechu a třes (hypoglykemickej šok – omlouvám se za případná špatná i-y) a převoz dítěte do krajské nemocnice – pro matku nebylo místo k ubytování, takže jí poslali domů – místo se uvolnilo asi po pěti dnech – naštěstí se aspoň podařilo nastartovat kojení
- teď už je mimču asi 7 měsíců, má jednu ruku méně pohyblivou a pravděpodobně nevidí (možná jednim okem trošku) – na speciální prohlídce kamarádce řekli, že to může být následkem odběru plodové vody…
Předchozí