| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Proč nebereme děti vážně

Já samozřejmě nikoho neodsuzuju. Jenom mám pár zkušeností s dětmi, na které nemá doma nikdo čas. A taky s rodiči, kterí říkají: Nelíbí se mi, jakým způsobem nás naši vychovávali, chci to dělat jinak. A dají děti k babičce na hlídání.
Je hodně samoživitelek, je hodně lidí kteří mají málo peněz. Ale je i hodně těch, kteří tvrdí, že ve třech letech má jít dítě do školky a už nepotřebuje být doma s rodiči. Mám takový názor v blízkém příbuzenstvu, mají drahý byt v centru velkého města, koupený pozemek na dům, každý rok několik dovolených, oblečení jen značkové,... děti žádné. Nechápou, proč sháním práci na částečný úvazek, když jsme zadluženi, když nejedeme na dovolenou k moři. Až budou mít děti, budou prý od roku u babiček, pak ve školce. A tento přístup je bohužel hodně častý. Omlouvám se za tak dlouhý příspěvek, ale ráda bych připsala ještě jeden názor, už nevím, které české celebrity, :
Proč být pořád s dítětem, každodenní rutinu nechám na chůvu, stejně si z toho dítě nic nepamatuje. Pamatovat si bude zážitky s dovolených a na ty bude jezdit s námi (rodiči).
Já si toto nemyslím, proto se chovám jinak.
Vzhledem k tomu, že jsme se brali hned po škole a za rok se nám narodil první syn, moc jsme ze dvou učitelských začátečnických platů nenašetřili. Proto se snažím jít do práce (dřív to nešlo ze zdravotních důvodů), ale snažím se o to, abych i tak byla co nejvíc s klukama.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.