Tak nevím,jako bych četla o úplně jiném doc.Šukovi.
Také jsem k němu chodila a byla jsem s jeho péčí max.spokojená.Uznávám,že po porodu už jsem k nemu nechodila,protože odešel někam jinam a ja zůstala na stej.pracovišti.tak nemužu soudit,jaké by to bylo po něm.
Jinak na riziku jsem ležela 3měs.Nejdřive měsíc na Vinohradech,tam je odd.opravdu zastaralé a až na 1 vyjímku/jm.už si nepamatuju,ale byl to doktor/byli všichni lékaři i sestry v pohodě.A to si mě tam také nechali rovnou z ordinace.Na odd.mi vysvetlovali co dostavam a na co/hrozicii předčasný porod 25tyd./Byla jsem ubrečená,vystresovaná.2 dny jsem nemohlavubec stávat a sestricka vzdy bez problemu donesla misu,nebo o cokoliv jsem si rekla.Za tu dobu,jsme na 4.luz.pokoji byli ve stejne skladbe spolubydlicich a myslim,ze jsme kamaradky a vime o sobe a vidame se.
Proto me moc mrzelo ze presne za 4 tyd.jsem musela byt prevezena k Apolinari,desil me ten kolos a zase nezname prostredi.Noc jsem preckala na porodnim 29.tyd.kde mi dok.Klímková a kol.zastavili uz po 2 porod,pak jeste 2 dny jsem byla na hekarne,to bylo deprimujici a pak me konecne prevezli na pokoj na riziko.A to bylo jako nebe a dudy.Prekrasny pokoj,standart:televize,koupelna s vyhrivanym topeni,zachod,poloh.postele,pripadala jsem si jako v jinem světě.Personal,také až na drobné vyjímky super.Tady jsem byla necelé 2 měs.Pak mě propustili domů,tam jsem pobyla 5 dní,praskla mi voda,tak jsem šupajdila zpátky k Apolináři.Tady se po 7.5hod.od prasknutí vody nar.Honzík KP a opět bylo vše OK,protože porod nebyl lehký.
6-ti neděli P-3 také bez problému,ikdyž sestry musely hodně čelit slzám,opožděná laktace,2*žloutenka vždy byli semnou hodně trpělivé.
Chci tím vším jen říct,pro vyděšené,že né vždy je to horor,jako je to v jiných přízpěvcích/i když chápu,že pro ně není nic horšího/
Já se určitě jednou vrátím k Apolináři,tohle bylo v květnu 2002.
Hezký večer a málo špatných zážitků
Míša
Předchozí