| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Proč nebereme děti vážně

Gabino,

jeste takhle:

1. Ty vis, v jakym meste ziju, takze jiste vis, ze zde je celkem omezeny pocet pracovnich mist. Muzu jit delat prodavacku, pak postacku, ucitelku, urednici do banky ci do sporky. Toto vsechno JA nejsem.
2. Mohu jit delat na MÚ nejakou urednici. Toto jsem zkousela a pred 5 mesici jsem vyhrala vyberove rizeni, kde bylo 16 uchazecu. Plat byl mizerny, ale alespon by se mi to pocitalo do duchodu a bylo by to z domova 2 minuty autem. Presto mi rodina nepomohla a to misto jsem musela odrici. Moje dcera smela v zimnim obdobi chodit do skolky cely JEDEN den v tydnu (a ano, pak ji imunolozka jeste dovolila chodit na krouzky).
3. Pokud pujdu delat nekam mimo sve bydliste, tak v soucasne dobe a Ty to budes vedet velmi dobre, to mam napr. k metru 40 minut, kvuli te zas**ne objizdce.
4. Psala jsem tady xkrat, ze mistni skola neni dobra (jako kvalitou) a napr. v budove, kde studuje syn neni pro jeho a vyssi rocnik ani druzina. Ty jsi mi doporucila udelat vzboureni na vsi, pamatujes si to? Ja Ti na to odpovidala, ze vzboureni na vsi nikam nevedlo, ze rodice prakticky niceho nedosahli (a jsem jednim z tech buricskych rodicu). Sice bylo dosazeno toho, ze nynejsi reditel ZS k 1.8 odchazi, ale na jeho misto prichazi "jeho" clovek. Ve skole je nestabilni ucitelsky sbor, loni odeslo 11 ucitelu a tusim 54 nebo 57 zaku. Tento trend pokracuje i nadale. Muj syn loni nechtel do nove, lepsi, skoly, kam udelal prijimacky. Dneska uz toho temer lituje, vidi tu "kvalitu" vyuky uz sam. Chce tedy za 2 roky prijimacky na 8mi lety gympl a chce to SAM. Co z toho vyplyva pro mne? Predstav si laskave mapu okoli a uvedom si, KDE jsou tyto gymply a JAK bude muset syn dojizdet. MHD mu imunolog rozhodne zakaze. Takze opet - zbyva odvoz rodici. Manzel rano se synem tam, ja zpet. Do toho zacne zrejme do jineho mesta jeste dojizdet dcera, tuhle skolu uz zrejme riskovat nebudeme. Takze tu mam 2 deti na odvoz sem tam, tam sem. Klidne mne oznac za pasivni, ale dceru v 7 letech nebudu moct poslat samotnou pres prazske prechody a pak ji jeste samotnou nechat ject domu MHD SAMOTNOU.
Kdyz Ti pisu, ze to jinak nejde, tak to jinak nejde. O dalsi zdravotni situaci v rodine psat ani nebudu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.