tak to nezacnete ani jeden nikdy a v tom pripade to vidim jako pocatek zkazy vaseho manzelstvi/vztahu. Muj manzel neni iniciativni osoba, ale ja jsem vzdy byla, dcera vzdy malovala obrazky pro tatu a vzdy mu to davala - a i kdyz ja jsem obycejne nedostala malovany obrazek od dcery z iniciativy tatovy, tak obcas tu iniciativu ukazal a obrazek jsem prece jen dostala. Ted je dcera vetsi a je iniciativni sama od sebe - dnes vytvorila obrazek pro tatu na kompjutru sama a ja tam pouze neco pridala a to bylo radosti. O to mi slo jako matce. Ukazat diteti, ze v rodine panuje laska. Letos manzel ke dni matek iniciativni nebyl vubec - zadne kvetiny, pranicko ani darecek. Vubec jsem se nezlobila, vsichni tri jsme se objimali hrozne dlouho a davali jsme si pusinky. Proste jsme si udelali pekny den. Minuly tyden mi koupil maly fotacek. Proste mi ukazal, ze me opravdu miluje jindy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.