| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Proč nebereme děti vážně

SnowBee, tak to stojíš před podobnými otázkami, které si dnes kladu já. Taky jsem svého syna vychovala (a že to dalo sakra práci!!!) k tomu, o čem jsem byla vždy přesvědčená, že je správné (i když z jiného konce než Ty): že nemá nikomu ubližovat, že nemá mluvit sprostě, že nemá nic rozbíjet, má být hodný na holky... Myslela jsem si ve své euforii, že v dnešní době se o totéž budou jaksi snažit všichni, že přece všichni budou chtít, aby z jejich synů vyrostli pozorní mládenci vážící si práce jiných lidí a dívek atd. Jo, to jsem se teda šeredně spletla. V první škole ho nebral nikdo, ani kluci ani holky, a v současné škole ho sice jaksi tolerují (protože je k tomu patrně vede pedagogický sbor, patrně narozdíl od první školy), ale stejně si prostě s klukama nerozumí a kamarádí se s holkami.
Jinak musím sama za sebe konstatovat, že nám se teda klasická škola naprosto neosvědčila, museli jsme si vyhledat poněkud netradičnější školu, v níž se pedagogové mnohem více vzdělávají a jsou mnohem profesionálněji připraveni vpravdě VYCHOVÁVAT své svěřence. V klasickém školství totiž vlastně ani nejde o výchovu, spíš o nalívání znalostí, ale ta omáčka kolem nakonec závisí na zcela laickém přístupu samotného pedagoga. A když se natrefí na učitele, který prostě NEUMÍ reagovat na odlišnosti, tak má dítě holt smůlu:-(
Přeju Ti, ať máš ve výběru školy větší štěstí než jsme napoprvé měli my...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.