| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Proč nebereme děti vážně

Nikdy jsem neřekla, že je někdo líný. Spíš to vzniklo jako reakce , že nikdo nedá matce půl úvazek, ale na druhou stranu se maminky nepokusili navrhnout zaměstnavateli svojí variantu, pak muž jsem odpovídala Miladě. Ono je opravdu kednodhuhší plakat do klávesnice.
Chápu, že jsou regiony kde práce není, ale opravdu není ? Chápu, že mám trošku jinou startovní pozici, než třeba maminka se základním vzděláním, ale ono opravdu všechno jde, jenom se musí chtít a musí se tomu něco obětovat. Třeba změnit místo bydliště, rekvalifokovat se. I když u nás se za prací moc lidí nestěhuje. Ale to je na velkou diskusi,a nechci to rozebírat. A pracovní doba školky jak psala Milada? Už jsem to tu taky psala, co vzbouření na vsi? Veřejné zesedání obecního zastupitelstva? Na podzim budou volby do obecních zastupitelstev, kandidujte, změnte to, máte šanci. A nemusíte být ani straníci. Chce to aktivitu, ne si stěžovat to nejde. Až když mě nezvolí do zastupitelstva a já tam neprotlačím změnu ve školce, škole, družině......, tak můžu říct, to nejde. Ale vím, že jsem pro to udělala maximum. Chápete? To je můj postoj k životu. Prostě se s tím poprat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.