Tak fajn, možná by stálo za to přečíst všechno než zareaguješ. Kravské mléko kapat do tetrapacku jsem ještě neviděla - jedná se o docela sofistifovaný výrobní proces, při němž je kráva jakožto zdroj na počátku a krabička coby obal na konci. Mléko samozřejmě piji a mám ho ráda. Své děti taky a kojila jsem je jak to šlo. ZNOVU opakuji, že kojení jako takové je přirozené. NECHUTNÁ je představa dvouletého dítěte jež stojí z jedné strany u své matky a k volnému prsu přikládá hrneček, zatímco k druhému prsu je přiložen mladší sourozenec. Je to nechutný - nejsme krávy (teda některé). Jsme homo sapiens a já jsem pouze vyjářila svůj pocit ohledně výše popisované představy. Jinak (znovu opakuji) si kojte každý jak dlouho uznáte za vhodné. Ovšem právo na svůj názor si ponechám....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.