Dobrý večer všem,
to co zažila Pavla je opravdu hrůza, rodila jsem před rokem a ještě teď si dokážu jasně vybavit ten pocit, když jsem se sanitkou řítila k nemocnici - poprvé v životě, vyjukaná, strach o mimčo na který jsme čekali 5 let... a taky co si budem povídat, jsem si přála strávit podstatnou část těhotenství někde jinde než na 5-lůžkovém pokoji...Dneska vím, že to tak prostě mělo být, řekla jsem si, že to vydržím stůj co stůj, že jsme na to dvě, a hlavně v nemocnici budeme pod dohledem.Jídlo opravdu nebylo žádný Grandhotel, ale dalo se to jíst, a někdy jsem si i pochutnala, a hlavně návštěvy mě různejma pochoutkama rozmazlovaly, takže jsme s malou neestrádaly.Bylo mi jasný, že stejskáním si nepomůžu, to víte že jsem si taky pobrečela a že mi to přišlo dlouhý, a co jsem se naposlouchala lidských osudů. Když se člověk doví, co některé ženské musely projít, překousnout, jeho problémy jsou najednou malicherný.
Je fajn, že Pavla příběh napsala, a je dobře, že se o špatných porodnicích,lékařích a sestrách píše - ostatní tak mají možnost výběru.
Já jsem rodila v Karlových Varech a byla jsem spokojená, doktoři byli skvělí jednak lidi na svým místě a jednak nezapomněli občas i povzbudit-dr.Čejková,Bergr,Sychrava...
Dobré zkušenosti mám i s chebskou nemocnicí-gynek.-porod.oddělení.
Předchozí