| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku I v péči o kůži novorozenců a kojenců platí "všeho s mírou"

Ahoj holky, já pořád ještě trochu tápu v tom, jakou kosmetiku pro prcka používat. Koupeme už od narození každý den - Tomík je ve vaničce moc spokojený a vždycky se tam řádně vydovádí. Taky mám pocit, že je to pro něj takový pravidelný rituál - koupel, kojení a pak spát (spí celou noc). Navíc jsem se dočetla, že i když mimi nekoupeme denně, stejně mu musíme denně omýt zadeček, ručky, nožičky, obličejíček a krček - takže už toho pak moc nezbývá... Ale co se týče přísad do koupele, tak jsme vystřídali kde co. Před porodem jsem nakoupila kosmetiku Seba med, ale nepřijde mi nijak zvlášť úžasná, tak jsem vyzkoušela Johnson´s, ale stále mám pocit, že to není ono. Asi vyzkouším nějaké ty osvědčené domácí recepty. Na opruzeniny nám skvěle zabírá Bepanthen, Rybilka není špatná, ale účinek mi taky nepřipadá zázračný. Ale hlavně jsem se chtěla zeptat, jak ošetřujete svá miminka před pobytem venku. Je mi jasný, že musíme být ve stínu, ale když jedeme s kočárkem, tak třeba na nožičky sluníčko chvilku svítí... Dávám pak prckovi většinou přes nožičky plínu, ale mazala jsem i krémem s UV faktorem 50+ (nivea baby) a teď jsem slyšela, že do 1roku se krémy s faktorem vůbec nemají používat, tak jsem z toho docela zmatená...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.