Probíhá tu zajímavá diskuze na téma kojení, ale nanašla jsem žádný příspěvěk jak jde sex a kojení dohromady? Už jste někdy vyzkoušeli kojit miminko a sexovat dohromady? Je to opravdu vzrušující. Já s manželem přitom zažívám takový orgasmus jako nikdy předtím. Technicky to jde tak že ležím na boku - ze předu kojím děcko a ze zadu to do mě vráží manžel - fakt skvělé - všem doporučuji... Zažil jste to také někdo?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.