Já mám dvě holky,první byla kojená 2,5 a druhá 1,5.s první sem byla už 3x v neocnici,má oslabenou imunitu,je chudokrevná.Druhá měla zápal plic a chudokrevná je taky.Takže kojit proto že dítě nebude nikdy nemocné,je blbost.K tomu se mi obě v noci pořád budili až ted je to lepší,známá nekojila a malá ji spala celou noc.Tak at si kojí kdo chce je to podle mě akorát levnější.A vidět přisáte 3leté dítě to taky nemusim ikdyž kamarádka kojila 4roky
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.