já jsem rodila před 9 měsíci na Obilňáku a byla jsem spokojená. Porodní odd. bylo super, asistentky i paní doktorka, co měla službu, byly skvělé a moc příjemné, mimi jsem hned dostala na přiložení a na porodním pokojíku jsme všichni tři i s manželem mohli zůstat ještě dvě hodiny. Je fakt, že odd. šestinedělí nebylo nic moc, ženské sestry byly dost protivné, ale dětské byly docela ok. Rozhodně bych zase šla rodit tam, byla jsem celkově spokojená. Ivana
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.