Nebojte se mít další dítě!!!Já mám 4.První syn pohodář,druhý občas za trest,ale to,co jsem si s ním vytrpěla,když byl malej,mi teď bohatě vrací.Je to mazlíček,jediný ze všech dětí nikdy neodmítne dát mi pusu,do první třídy šel se znalostí násobilky,sám si četl...Dnes hraje šachy,získává ceny,vyhrává i nad dětmi o 8 let staršími,často i nad dospělými.Po něm přišla za odměnu jediná princezna v rodě,blonďatý modrooký andílek.Pak přišlo plánovaně neplánovaně (o pár měsíců dřív,než jsme plánovali)další hošíček,usměvavý milý klouček.Při tom všem mi zemřel dědeček,všechny děti od narození nejmladšího(7 měsíců)permanentně na střídačku marodí a vrchol byl před měsícem,kdy manžel spadl ze žebříku,narazil si nohu,druhý den nejstarší syn spadl ve škole a nalomil si palec na ruce.Za další dva dny prostřední syn spadl ze 4 metrů ze stromu a zlomil si obě ruce.To vše v době,kdy dcera a nejstarší měli chřipku a nejmladšímu lezly první zuby a já za tři dny skládala maturitu,jednala s úřady kvůli dědictví(docela fuška,řeknu vám)a jednala s makléři v bláhové naději,že nám prodjí dům.Zvládla jsem všechno!(Maturita za 9)Aspoň se nenudím a rozhodně nelituji.Ale vy by jste časem mohla.Nepromarněte tu šanci,je to požehnání.Později už by to nemuselo jít...A VŠECHNO SE DÁ ZVLÁDNOUT!!!
Předchozí