P.S.:Taky nemám hlídací babičky ani dědečky(pro představu:vozila jednou jen manželova maminka,a to jsem ještě musela s ní-byla těžce namocná..,tak kdyby se jí udělalo zle,ostatní nikdy),kamarádky pomůžou minimálně(tedy skoro vůbec),sami toho mají dost.Já do toho maturovala,měli jsme doma 2 chřipky a 3 zlámané ruce najednou,malá taky neposedí(je jí 3 a půl)a malýmu lezly první dva zuby a do toho se taky snažíme prodat dům a přestěhovat se.Všechno jsem úspěšně přežila s manželovou pomocí a je zas dobře.Hlavně se nevzdávat!!A přeju vám,aby jste brzy nějakou dobrou kamarádku našla..-A odkud že jste?pošlete mi mejlíka,jo?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.