No tak já jsem byla právě jednaz těch co jí bylo zle v začátku kdy to na ní nebylo vidět. Když jsem tudíž měla možnost si sednout a začít pravidelně dýchat u otevřenýho okna abych cestu přežila nastpoupila nějaká zdatná důchodkyně a já byla za tu "nevychovanou holku".
Když už to na mně bylo vidět tak mně stejně pustil sednout málo kdo. Kupodivu většinou jen kluci mezi 15-20 rokem. a pak dámy okolo té 40. Jedno mi jedna paní nadala, že jsem odmítla místo k sednutí se slovy "ne děkuji už budu vystupovat" "řekla mi a´t se okamžitě posadím!" a to takovým tónem že jsem raději rychle uposlechla :o) Bylo to milé.
Rozhodně milejší než od těch ostatních co na mně koukaj jak na exota když v pokročilém stadiu těhotenství vůbec lezu do MHD a snad si ještě proboha nechci sednout !!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.