nevím jak začít ale 24.5.2006 jsem porodila ve 31.týdnu mrtvou dcerušku Elišku.Je mi moc smutno,vím musí se to zvládnout.Mám dva syny 16 Martina a 14 Ondru.I když jsou to kluci taky se na sestřičku moc těšili i manžel.Nevím proč se to stalo ale oddělila se mi placenta a nikdo mi to neumí vysvětlit prý se to stává.Ale proč jsem se cítila v pořádku a všechna vyšetření taky byla v pořáku i ultrazvuky a plodová voda,jen jsem měla těh.cukrovku a držela dietu.Proč nebylo doktorovi divné když jsem poslední měsíc nepřibrala?nevím PROČ??? Irena omlouvám se za chyby moc na to přes slzy nevidím zase to na mě všechno spadlo
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.