Golfky nemám a nekoupím, stejně bych je vzhledem k částečně ochrnuté levé ruce sama nezvedala.
Na neochotu spolucestujících si nemůžu stěžovat, pár idiotů (ne proto, že byli neochotní, ale pro ty kecy - např. cca 18letá dívenka, která, když jsem požádala o pomoc její kamarádku, komentovala situaci šklebem a slovy: Ty matky jsou ale drzé...) se najde, ale fakt v pohodě.
Co mě neskutečně prudí, jsou řidiči MHD v Ostravě. Jezdí tu dost nízkopodlažních spojů, nicméně pánové zastaví tak metr od obrubníku, čili je to o ničem. Specialitou je jedna linka, spojující dvě nemocnice, většinou jezdí staří lidé. Když už si počkám na nízkopodlažní spoj, tak ne proto, aby mi musel pomáhat ochotný, ale roztřesený děda o holi, který sám sotva chodí.
Minulý týden jsem s kočárkem spadla do té díry mezi obrubník a bus - v busu dvě babky a 4 hole, řidič tvrdil, že to stačí, když najedu rovně, že mi nepomůže, no a já se nechala ukecat. :-(
Psala jsem stížnost na DPO - odpověď zněla, že u těch starých typů zastávek je brždění problém. Zastávka, kde nastupuju, byla dobudována před rokem a půl....
Tož tak u nás :-) Eva
Předchozí