také nosím golfky sama z tramvaje a do tramvaje a dělala jsem to i celé těhotenství, protože mám děti brzy po sobě. předevčírem jsem začala vystupovat a vzala kočár na bok a starší dítko se chytilo za kabelku a šli jsme, když se mi jeden pán stojící pod tramvají snažil kočár " vyrvat " z náručí. Cením si pomoci, ale musím říci že když mám co dělat, abych neupadla já , nevypadlo mimčo a starší dítě nesjelo ze schodů tak mi na úsměv nezbývá síla.Btw - skvělá příležitost pro kapsáře.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.