možná máte trochu pravdu - zrovn tenhle pán už nikdy nikomu asi pomoc nenabídne. A pak určitě nbude jediný odmítnutý, který se nebude podbízet, chjo....tak já mám období kdy za chvíli budem taky kupovat golfky a už se na ně těším. Ale nikdy se mi nestalo, že by se mi někdo v autobuse vymlouval proč mi nemůže pomoci......spíš jen občas otrávené "xichty" ale co nadělám (slušně poděkuju alespoň on si řekne že jsem vychovaná mamina, hehe)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.