Jsem asi dítě štěstěny, tak napíšu něco taky pozitivního-nikdy se mi za 8 let cestování s dvěmi dětmi nestalo, aby mi někdo nepomohl s kočárem.Naopak, nabízeli se sami! V jednom případě to dokonce byla stará paní s pojízdnou taškou a nedávno Ukrajinec vyhlížející až nebezpečně... Stejný zázrak bylo i cestování během těhotenství,kdy nebyl problém si sednout a jednou mě jeden mladík pustil při pohledu na mé téměř ploché 4měsíční břicho.Já sama,když můžu, pomůžu - znám z vyprávění horory s kočáry v MHD.Teď syn začal konečně chodit sám delší trasy a je to i přes dobré zkušenosti úleva. Matky, přeju pevné nervy!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.