Bydlim v Kanada a prave jsem se vratila z navstevy v Cesku. Neda mi to ale musim napsat zajimavou zkusenost z me navstevy. V tech vedrech p Vzala jsem svou dceru do bazenu v Dobrusce a ona mela na sobe oblecek proti slunicku ktery jsem koupila u nas ve Vancouveru. Tady to nosi vetsina deti protoze osveta o skodlivosti slunecniho zareni opravdu zabira. No a na bazenu nam rekli ze to je obleceni a nesmime to mit na sobe v brouzdalku protoze jak nam pani vysvetlila "voda by jim neprosla" Musim taky napsat ze jsme pod obleckem meli plinu na plavani bez ktere by nas do bazenu u nas v Kanade nepustili a v bazenu v Dobrusce byla vetsina deti naha, ale to asi te pani z bazenu nevadilo. Bylo mi z toho smutno a ted jsem rada ze jsem tady nasla informace o obleceni s UV faktorem a ze se o tom aspon mluvi. Doufam ze je nejaka firma v Cesku zacne brzy prodavat a detem bude dovoleno je nosit. Iva
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.