Ahoj Pavlíno,
po přečtení Tvého článku mi běhá mráz po zádech. Před 1,5 rokem si mi narodil syn. Porod proběhl vcelku dobře, pouze jedna starší porodní asistentka byla protivná. Ale potom jsem zažila na oddělení šestinedělí krušné chvilky. Syn také stále spinkal, dostal žloutenku a také se nepřisál. Nic nepomáhalo, o ochotě mi pomoci se mi mohlo jen zdát. Sestry jen stále kontrolovaly, kolik vypil (nic) podle váhy. Měla jsem z toho velké trápení a oči pro pláč. Odstříkávání mi moc nešlo a z porodnice s umělou výživou. Doma jsem zkoušela 7 týdnů syna přikládat, ale nepřisával se. Dnes je z něj zdravý usměvavý klučina. Ale zpět, prosím, napiště, která nemocnice to byla. Když jsem četla popis Vaší nemocnice, velmi mi to připomíná tu, kde jsem rodila i já. A to byla pardubická nemocnice. Třeba je to pouze shoda, ale také je ambulance v jiné budově, také je ultrazvuk v suterénu a šestilůžkový pokoj na šestinedělí je na konci chodby a na druhém konci je novorozenecké oddělení pro nedonošené děti. A přístup sester ze šestinedělí (i z novorozeneckého) byl studený, výjimkou byla setra, paní Přívětivá. Takže přeji Vám, ať Vaše špatné vzpomínky odezní a ať máte radost z vašeho děťátka.
Míša
Předchozí