Také mám stejnou zkušenost. Teď mám třetí dítě, přestěhovali jsme se z města na vesnici, takže už jezdím autem. S prvními dvěma dětmi jsem také často jezdila MHD, a několikrát mi dítě málem vyklopil mentálně postižený občan. Když se mi ho podařilo v sedmém měsíci těhotenství odstrčit (jinak to opravdu nešlo), tak jsem sitaké vyslechla různé vulgarity a pak jsem si raději počkala na další spoj, když se objevil na nástupišti...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.