Milá Evo, děkuji za příběh psaný životem. Prožila jsem si něco podobnégho a tak je mi jasné co jste tehdy a i nyní citila a cítíte. Co na to napsat?Snad jen , to co cítím:Jsem s Vámi,držím Vám i celé Vaší rodině moc a moc palce a ať už nikdy nemusíte prožít něco tak...tak...zlého jako odvrácení vlastních rodičů z jejich hlouposti. Máte krásného syna,a pro Vás je důležité ,že je Váš a že Vám dělá radost už jen tím ,že je.Moc Vám přeji jen a jen prožití už klidného a spokojeného života.Je to přání skutečně ze srdce,od mámy tří kluků. Držte se a pokud možno se netrapte hloupostí jiných lidí ač vlastních rodičů,lecky jsou cizí lidé lepší rodinou než ty praví a biologičtí co se rodinou jen nazývají. Mějte se krásně.S pozdravem Ivana a kluci.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.