Škriatku i ostatní - docela by mě zajímalo. Kdyby vám chtěl někdo podrazit nohy s tím, že by zrovna dneska rád někomu pomohl vstát ze země, nechaly byste se (nejlépe s úsměvem) složit k zemi? Pokud ne, měly byste se nad sebou zamyslet, protože já osobně jsem teda ráda, když mi někdo po pádu někdo pomůže vstát. Nerada bych abyste svým případným odmítnutím nechat se rozplácnout po zemi odradily zájemce o pomáhání! MMCH na slově "nechci" nevidím nic rozkazovacího, je to oznámení, které by slušně vychovaný jedinec měl respektovat. ROzkaz by byl, kdybych od kočárku křičel - "Vy mi nechtějte pomáhat!"
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.