| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak adoptovat Tomáše VII. - INTERMEZZO

Ahoj Evo, ani se mi nechce věřit, je už jsou to tři roky. Tvé články (i v novinách) si pamatuju a přiznám se, že si i na vás často vzpomenu jak se asi máte. Mrzí mě, že jsi prožila tak nepěkné období s rodiči. Ráda bych ti řekla, abys ten rozladěný vztah ustála, že se to časem zpraví, ale vím, že v té situaci nejsem, tak se to lehko říká. My na malý ještě stále čekáme a máme zažádáno o poloromské etnikum a jen kvůli mým rodičům budou při výběru brát ohled na to, aby nemělo výrazné romské rysy. Moje maminka mi rovnou řekla, že jestli domů dotáhnem cikána, tak to nepřežijí. Tak jsem taky zvědavá, jak to stráví. Nechci ale nad nikým lámat hůl, chce to čas a já věřím, že to časem, neříkám hned, půjde. Tak hodně sil a trpělivosti. Kaťas

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.