Elso, je mi to nesmírně líto, brečím a jsem v duchu s Tebou... Sledovala jsem Tvůj osud jen chvíli na diskusi Tchán a tchyně, kde se tak trochu řešila dovolená, Tvůj odjezd a manželovo umístění ve stacionáři nebo u jeho matky. Snad vše dopadlo tak jak mělo a jak bylo všem osudem dáno... Držím Ti palce a přeji moc a moc síly, Tomášek Ti pomůže svou přítomností, buď šťastná, že ho máš...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.