Elso, neznáme se, na rodinku chodím teprve krátce, přečetla jsem si Váš článěk ale hluboce se mě dotknul. Život je někdy tak krutý... V takových chvílích si člověk uvědomuje jakými malichernostmi se občas trápí.Najednou mě všechny moje problémy připadají úplně nicotné a směšné. Nevím jak Vám slovy co nejlépe vyjádřit svou soustrast. Ztráta blízského a milovaného člověka je nevyčíslitelná a je tou největší ránou pod pás.Musíte se ale pokusit jít dál.(je to možná taková hloupá fráze od někoho kdo v takové situaci není, ale je na ní i kus pravdy). Myslím, že jste silná a to je moc dobře-potřebuje Vás Tomášek. Moc Vám i Tomáškovi držím palečky, aby jste se měli co nejlíp.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.