Pracuji jako porodní asistentka, dokonce ve VČ kraji a vaši porodnici vzdálenou 200 km, které jste pro ni absolvovala až moc dobře na to, abych si mohla dovolit napsat tyto řádky.
Každá maminka si přeje aby její těhotenství i porod proběhl bez problémů...
Ani já jako sestřička z oboru neměla ani "náhodou" vše OK, ale porodnici ve Vrchlabí bych si nezvolila. Je to přesně to zařízení, které NEsplňuje požadavky aby vše šlo hladce.
NEDEJBOŽE aby nastal problém!
Velké množství personálu, nemá dostatečnou praxi v oboru, ani nemá požadované vzdělání. Z důvodu nepravidelé mzdy, se zde personál stále mění. Pravdou je, že mediální reklamu Dr. Kavan umí...
Ono zařízení, hyg. zázemí, porodnické pomůcky, prostě vybavení oku lahodící není opravdu k zdárnému porodu zdravotně důležité. Jde pouze o náš subjektivní dobrý pocit. Bohužel odborné znalosti lidí, kteří o vás pečují laik nepozná a tak já zvolila porodnici, kde znám lékaře, kteří zvládnou péči o mě i mé dítě na jedničku v dobrém i zlém.
Ač jsem o těhotenství, porodu i péči o dítě věděla vše díky několikaleté praxi, problémům vlastním jsem neunikla. Přes hypoxii u plodu, hrozícímu klešťovému porodu, následné revizi, doplnění krevních ztrát i žloutenky u miminka, jsem nakonec s malou vše zvládla. Dnes na to už jenom vzpomínám a jsem ráda, že jesm rodila na klinice a ne v oblastní nemocnici, jako je ta o které byl váš příspěvek.
Maminky berte můj příspěvek jako názor jedné z vás, která má naštěstí navíc zkušenosti i po odborné stránce.
Předchozí