Dcéru sme počali keď 1. ma v práci povýšili, s mojím tichým potvrdením, že v najbližšom období dieťa neplánujem 2. manžel od zákazníka-výrobcu ako pozornosť priniesol okrem iného desať balíkov menštruačných vložiek 3. som si dala na mieru ušiť tri nové kostýmy (kvôli tomu povýšeniu som potrebovala obnoviť šatník) - nikdy som ich na sebe nemala okrem skúšania u krajčírky.
Syna sme počali po dvoch rokoch snaženia (skratky BT a OVU dôverne poznám) keď 1. manžel zmenil zamestnanie (400 km od domu) - viem presný dátum aj hodinu a minútu počatia, (odskočili sme si domov z rodinnej oslavy lebo manžel chodil domov len na víkend:))) 2. kúpili sme dom a zobrali sme si hypotéku ktorú ledva vládzeme splácať 3. našla som si super prácu (pozn. kam sa z dôvodu presťahovania už nevrátim) 4. a zase mi visí v skrini nový kostým ktorý neviem či niekedy oblečiem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.