Po třetí jsem otěhotněla v 38 letech, a to chtěně. Žádný problém jsem v tom neviděla. Jeden měsíc jsem vysadila antikoncepci a druhý jsem byla těhotná. Dceru jsem kojila 14 měsíců. Dnes se na to mladé ženy moc připravují, moc se sledují, moc o sebe pečují a vytvoří v sobě psychický blok, který jim neumožní otěhotnět. A když ano, hned nastupují na rizikové těhotenství. Řeknete si, že jsem asi stará ženská, která má vše za sebou. Nejsem, je mi 45 let, cítím se skvěle. Dcerka v září nastupuje do první třídy. Takové články mi vždy zvednou adrenalin v krvi. Ale i tak Vám přeji hodně štěstí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.