No, já nevím, budit dítě 4x za noc ve 2 letech věku, aby se vyčuralo - to mně připadá přitažené za vlasy... Jenom bych připomněla, že odpírání spánku se řadí mezi formy týrání dítětě - to samozřejmě myslím s trochou nadsázky... ze článku je zřejmé, že autorka své dítě miluje a dobře se o ně stará - ale dle mého názoru to až moc "žere". Je podle mě úplně normální, jestliže je dítě prvně suché přes den a plínu má v noci třeba do 4 let - ostatně normální to připadá i Světové zdravotnické organizaci - ta považuje noční pomočování za hodné péče lékaře či psychologa až po dovršení 4 let věku... Zajímalo by mě, jak se učí na nočník děti v děckých domovech, kde se jim nikdo moc nevěnuje a přesto chodí do školy bez plínek ... ono asi všechno má svůj čas a ten se navrší i bez našeho vehementního snažení :-). S pozdravem Olga F.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.