Tak takovej zážitek co tu popisuješ co ti řekla nějaká blbá husa se stal i mě.Po třech letech snažebí se nám konečně zadařilo ale v 12 týdnu jsem potratila.Ležela jsem v pokoji a bečela a čekala až přijede manžel honem dom po tom co se to dozvěděl.Přišla za mnou tchyně a řekla my at nehysterčím že jsem jak mamá holka.že takovích potratu ještě bude a že je dobře že se to stalo že jsme na rodinu ještě oba mladí.Mě bylo 24 a manželovy 28 tak jak mladí.Myslela jsem že jí na místě zabyju.Nejhorší ale na tom bylo to že ona věděla čím vším si procházíme za vyšetření za pokusy a následné omyly.Nakonec se nám to podařilo po dalších dvou letech,ted jsme zase ve fázi snažení sice je to dva měsíce ale začlo.Beru to tak že pokud se zadaří budu štastná a pkud né jedno už přece mám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.