Už jsme měli pěkně kojení srovnané, jen 6x denně a z toho 1x v noci. Skoro přesně každý den ve stejnou dobu. Po třetím měsíci ale začala být malá hladová a přikládám po dvou hodinách a to i v noci. Jsem už jako mátoha. Chtěla jsem zkusit Omneo alespoň na noc, abych se trochu vyspala, ale bez úspěchu - je hnusné i pro mě, natož pro malou. Dnes budeme zkoušet Nutrilon. Žádné výčitky nemám - vydržela jsem čtyři měsíce (a zpočátku i s půlhodinovými intervaly). Všude tvrdí, že nejdůležitější je spokojené miminko, tak proč je trápit hlady a zvýšenou nervozitou maminek?!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.