Mame v dome takovou milou sousedku se synem, kteri chodi vykurovat na chodbu, aby si nezacmoudili byt. Jenze si neuvedomuji, ze ta jejich mlha se tahne pod dvermi i do ostatnich bytu. Kdyz jsem na ni vyrukovala s osvezovacem vzduchu a zacala jsem na chodbe strikat tak se naramne divila, ze je to citit a rikala - tak ja budu chodit kourit do mezipatra - no to si teda pomuzeme. Jednou se mi dokonce naklonila do kocarku s cigarem v puse. Ja myslela, ze mne klepne.
Nezlobte se, ze si zde tak ulevuji, ale ja nevim co s nimi.
Neni nahodou koureni ve spolecnych prostorach domu zakazane?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.