| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Očistec zvaný kojení II

Maminky, urobili ste všetko čo bolo vo Vašich silách. Takže žiadne vyčitky!!! Dôležité je vyrovnaná a spokojná maminka a babätko. Ja som tiež nemala to šťastie kojiť. Vydržala som odstriekavať mlieko 6 týždňov, v noci som si dávala budík a odsavala elektr. odsávačkou mliečko, mala nechcela prsnik ani chytiť. Za hodinu som si odsala 20 ml. Trápila som sa, chudla, bola vystresovana, mala bola uplakaná, no des. Nebola som si schopná odsať viac mlieka ani 3 hodinovy interval mi nestačil. Vyčitky, že dávam príkrm ma držali veľmi dlho, ale ten pohľad na spokojne bábo mi ich zmierňovali. V dnešnej dobe je strašny nátlak na mamičky.. v pôrodnici, ktorá nekojí lebo má problémy tak to nemá ľahké. Na mňa pozerali ako na krkavčiu matku a to som cele dni presedela pri odsávačke a odsávala ako divá. Mala nechcela prsnik, pretože jej z neho nič nešlo, ja som sa vždy asi 10 minút trápila na odsávačke a až potom mi mlieko kvapkalo vyslovene po kvapkách. Takže kojenie vtedy, keď je to prospešné bábätku ale aj matke. Vystresovaná a zničená mama a nespokojné bábo je tá najhoršia kombinácia. Nech Vám tie Vaše bábätká rastú do zdravia a krásy.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.