100% s tebou souhlasím. Jsem teď těhotná a od chvíle kdy jsem to zjistila jsem si nezapálila. A to jsem kouřila opravdu dost. Taky jsem si nedala ani skleničku alkoholu (ani víno). Kouření mi nevadí ani teď (naopak docela ráda si "přičichnu"), ale není mi příjemné, ani nikdy nebylo, když se kouří na zastávce nebo těsně před nástupem do autobusu a ve vnitř se vyfoukne kouř! Ale stejně tak jak jsou neohleduplní kuřáci jsou militantní i nekuřáci. Kompromis v tomto asi nejde najít. Pravidla jsou daná a kdo je slušnější tak se přizpůsobí. Proto taky na zastávce poodejdu stranou, abych kouř neměla z první ruky. Do extra zakouřených resturací nechodím a tam kam chodím normálně je většinou dobré odvětrávání, tak mi to ani nepřijde. Všichni musíme být tolerantní, jinak bychom se asi museli navzájem pozabíjet!! ;o))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.