| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak se rodí koncem pánevním ve Frýdku-Místku

Ja mam s frydeckou nemocnici spatne i dobre skusenosti. Prijela jsem do porodnice v 11 hodin kvuli tomu ze mi praskla plodova voda a nemela jsem kontrakce a byla jsem otevrena jen na 2 cm. Odvedli me na hekarnu a tam mi rekli at lezim ze mi ten porod vyvolaj. Vecer v 8 hodin mi rekly ze uz je pozde ze mi to vyvolaj rano ze mam spat. Pak mi zacaly bolesti ale ty se na monitoru vubec neukazaly t.Tak jsem tam trpela do rana stale jsem byla na 2 cm. PAK ME SESTRICKA REKLA CEMU JSEM JI NEREKLA ZE MAM SPODNI BOLESTI TY SE PRY NA MONITORU SPATNE Z OBRAZUJOU. To bylo 10h porad jsem tam lezela a nic se nedelo nikde a ni doktor co by mi rekl co a jak . Ve 13 h jsem zacala tlacit stale jsem byla jen na 2 cm ale uz to neslo drzet maly se narodil ve 14 hodin . Pak uz bylo vse v pohode siti nebolelo pece o mne a o dite v klidu ale ten porod uz se toho hrozim,ale jeste jedna vec pri vizite mi lekar rekl vy jste to porodila normalne no jak jsem to mela asi porodit. No ale jdu tam rodit z nova treba to ten porod uz tak hrozny nebude.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.