čtu Vaše příspěvky a nevidím, že by někdo napsal něco kladného o prázdninové školce - tak se pokusím já. U nás o prázdninách je vždy otevřená školka jeden prázdninový měsíc a další měsíc je možné dítě přihlásit do jiné školky. Můj syn se do nové prázdninové školky velmi těší - těší se na nové hračky, jiná auta ... pořád se mi ptá jaká tam budou přesně auta... Myslím si, že dětěm pobyt mezi ostatními dětmi jenom prospěje, než být celý den zavřený s dospělými. My žádné další dítě nemáme, takže mi přijde super, že syn může jít na dopoledne do školky pohrát si s jinými dětmi a po obědě ho vyzvedávám a užijeme si hezký zbytek dne. Když jsem se syna ptala jestli chce na celý den k babičce nebo do školky tak sám řekl, že chce dopol. do školky za dětma a odpol. k babičce. Takže nám to takhle skvěle funguje. Já mám dopol. volné a odpol. jdeme k babičce (momentálně nepracuji).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.