| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Mha přede mnou, mha za mnou aneb kouření

Ano, máš pravdu, Monty, člověk se toho vyvarovat často nemůže (taky mi vadí smradlavá auta), ale u kouření to jde. Auta vozí lidi a věci odněkud někam a i když mě štvou, tak jejich existence má smysl (taky by se o tom dalo diskutovat). Kouření ale smysl nemá, a nikdo nikoho nenutil, aby se stal na cigaretě závislý, a kouřit musel. Přínos je skutečně jen individuální pro toho, co kouří, a nevím, přoč bych měla já, pro kterou to má přínos jedině negativní, ustupovat jeho koníčku a trpět ten smrad. Proč je to vhodnější řešení? Protože zákazem by trpěl on, když si nemůže zapálit? On si zapálit může, ale jinde, než jsem já. Co je na tom pobuřujícího víc, než ten požadavek, abych odtud, kde si někdo zapálí, odešla já, když se mi to nelíbí?
A ještě něco. Všimni si, jak často argumentuješ věcma, co s tím nesouvisí. Mluví se o kouření, tak co sem taháš vegetariány? To je klasické mlžení. Ono najít na obhájení kouření v přítomnosti nekuřáků pádný argument asi moc nejde, tak proto se začnou srovnávat jabka a hrušky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.